skip to Main Content
Tabaknatie NV Bouwt Samen Met Ixolution Mee Aan De Digitale Toekomst Van De Haven Van Antwerpen.

 

Als innovator blijft Tabaknatie NV meebouwen aan de toekomst van de Haven van Antwerpen. De toekomst is digitalisering. De informatiestromen zullen een centrale plaats krijgen in de transportprocessen. Om de beste oplossingen te blijven garanderen sluit Tabaknatie een creatief partnerschap met Ixolution.

Om transporten in de haven zo vlot mogelijk te laten verlopen, wordt constante live data een absolute vereiste. Volledige digitalisering van de processen is onvermijdelijk. Transporteurs en klanten verwachten immers de goederenstroom continu kunnen controleren en traceren.

Het is daarom duidelijk dat digitalisatie van het transportproces noodzakelijk wordt om een duidelijk, helder inzicht te krijgen van de goederenflow. Tabaknatie NV springt, als innovatief transportarchitect in de haven van Antwerpen, mee op de trein van de digitalisatie.

Als belangrijke speler op de globale markt voorziet Tabaknatie oplossingen voor de meest uiteenlopende transportaanvragen. Efficiëntie is hier de boodschap. Dat wordt bij Tabaknatie mogelijk gemaakt door een combinatie van een sterk binnenlands vervoersaanbod en een uitgebreid Europees wegnetwerk. Bovendien wordt het hele proces ondersteund door een innovatief ontwikkeld Transport Management Systeem (TMS), IXSuite van Ixolution.

Om de digitale toekomst van de Haven van Antwerpen actief te kunnen ondersteunen, heeft Tabaknatie een aantal projecten opgestart. Eén van deze projecten is het ontwikkelen en toepassen van een vernieuwd, efficiënter TMS-systeem. Om hierin de best mogelijke resultaten te kunnen garanderen heeft Tabaknatie besloten een partnerschap aan te gaan met de Europese marktleider in de ontwikkeling van transportsoftware, Ixolution.

De keuze voor Ixolution is vanzelfsprekend. Ixolution biedt intelligente IT-oplossingen voor transporteurs en logistieke dienstverleners.
Het doel van Ixolution is op basis van consequente transportmanagement en intermodale oplossingen, het transportproces zo efficiënt mogelijk te maken.

Het leidt geen twijfel dat het vruchtbare partnerschap tussen beide innovators, constructieve en doeltreffende oplossingen zal voortbrengen.

De toekomst van Antwerpen is niet morgen. De toekomst van Antwerpen is nu. Het is méér dan ooit de taak van Tabaknatie NV voortrekker te zijn in de digitalisatie van de processen. Op deze manier assisteert Tabaknatie aan de verdere uitbreiding en ontwikkeling van de Haven van Antwerpen .

 

Back To Top